.:: MENU ::.


  
 Bedrijfsprofiel
   Garage
   Occasions
   Onderhoud
   APK
   Route

   Contact

 

Autobedrijf Slagter
Industrieterrein "Bergweide"
Groningerstraat 9
7418 BX Deventer
Tel: 0570-632605
 

 

Een goede, veilige auto aanschaffen is één... uw auto ook goed en veilig onderhouden is een andere zaak. Natuurlijk kunt u daar zelf heel wat aan doen. Denk bijvoorbeeld aan koeling, oliepeil, verlichting en bandenspanning. Maar om ervoor te zorgen dat uw auto 100% betrouwbaar en in topconditie blijft is het nodig dat er regelmatig met een vakkundig oog naar gekeken wordt.

Onderhoudsbeurt
De Algemene Periodieke Keuring is niet meer dan een momentopname. Bovendien wordt vooral gekeken naar de verkeersveiligheid. Motor en versnellingsbak komen bijvoorbeeld helemaal niet aan de orde. Wordt uw auto goedgekeurd, dan betekent dit dus niet dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Ondanks de APK moet er regelmatig door een vakman naar de staat van uw auto gekeken worden. Hoe vaak hangt uiteraard helemaal af van hoeveel u rijdt. U weet zeker dat autobedrijf Slagter uw auto van top tot teen controleert. Daarbij komen alle belangrijke onderdelen aan de orde. Van remmen en banden tot schokdempers, uitlaat en katalysator.

Duidelijkheid
Wordt bij de onderhoudsbeurt een mankement geconstateerd, dan hoort u dit meteen. Ook kan de monteur u precies vertellen welke reparaties u op korte termijn nog kunt verwachten. U weet dus vooraf precies waar u aan toe bent en wat de kosten zijn. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Altijd Oké inclusief APK
Door de APK te combineren met een onderhoudsbeurt slaat u in feite twee vliegen in één klap. In dat geval is de APK gratis én uw auto wordt door monteurs van autobedrijf Slagter direct vakkundig onder handen genomen.

Prijsopgave vooraf
Bij reparaties aan uw auto gebruikt autobedrijf Slagter alleen onderdelen van hoge kwaliteit die voldoen aan de strengste specificaties. Daarbij bent u verzekerd van vaste en scherpe reparatieprijzen voor tal van producten. Van remblokken en accu's tot uitlaat- en schokdempers. Wij kunnen voor uw auto de juiste prijscalculatie maken, inclusief onderdelen, arbeidsloon, klein materiaal, milieukosten en BTW.
Over duidelijkheid gesproken.

Laat ook u AIRCO regelmatig controleren,ook dat is bij ons mogelijk met de modernste apperatuur. 


 

 
Nu ook Airco Service
 

 

                                                                                     

...